fredag 10. desember 2010

Ny leveranse klar

Perfekt vintervær i adventstiden :)

Nye par er klare for avhenting.


Ha en fin adventshelg!


4 kommentarer:

 1. Hei! Så fine votter du strikker og tover. Jeg strikker lignende votter selv, men lurer på hvordan du lager hjerter etc...??? Har du lyst til å dele? Vil gjerne vite hvordan det blir så pent når du skriver også :-) Ble inspirert av alt det fine du lager! Vibeke

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar :) Beklager at jeg ikke har sett den før nå, men her kommer forklaringen på hjertene/skriften; Jeg bruker en filtenål. Det er en nål med en antydning "mothaker". Legger bare tråden slik jeg vil Mønster/skrift skal bli, så stikker og stikker jeg til det sitter. PÅ de over, så er hjertene hatt på etter toving. Man kan også gjøre det før man tover, men da blir resultatet litt anderledes (mere innitova).

  Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Da skjønner jeg :-) Takk for tilbakemelding Da skal jeg gå og kjøpe nål :-) Har to spørsmål til... Hvilket garn pleier du å bruke og hvor mange grader vasker du på? Har prøvd litt forskjellig, men de blir ikke fullt så tette og fine som dine :-) Kjempekoselig at du vil følge bloggen min. Jeg kommer helt garantert til å følge med på alt det fine du lager :-)

  Ha en super mandagskveld!
  Vibeke

  SvarSlett
 4. Jeg strikker stort sett i "Fritidsgarn" på disse tovavottene. Små votter har jeg strikket i "Østlandsgarn" (Nille). Tovalabban strikkes i garnet "Tove". Tover de på kortprogram (ca. 1t 20 min) på 40 grader. Hvis de blir for store, så kjører jeg de bare en runde til på det samme. Synes de blir veldig gode da :)

  SvarSlett